Binnen de praktijk hanteren wij coronamaatregelen.

Deze maatregelen hebben wij opgesteld om zowel uw als onze veiligheid en gezondheid te waarborgen en om risico’s op verspreiding tegen te gaan.
Bij het maken van uw afspraak en op de afspraaktijd zelf stellen wij u een aantal vragen, dit noemen we triage vragen. Voordat u naar ons toekomt of wij bij u aan huis komen, vragen wij u ook deze vragen aan uzelf te stellen.

Als u een van de vragen met ja beantwoordt, dan vragen wij u om uw afspraak af te zeggen en te verzetten. Heeft u een negatieve testuitslag overleg dan met uw therapeut over het wel of niet door laten gaan van de afspraak.

  • Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten:
    > Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in quarantaine omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
  • Bent u de afgelopen 10 dagen in een code oranje gebied geweest?

Daarnaast hanteren wij tijdens uw behandeling ook een aantal maatregelen:

  • Op dit moment dragen wij geen mondkapjes binnen de praktijk. Mocht er een toename van het aantal besmettingen zijn, dan kan het zijn dat wij dit weer invoeren. Wij willen u op dat moment dan ook vragen om weer een mondkapje te dragen. Wilt u zelf een mondkapje dragen en vindt u het fijn dat wij dat ook doen, vraag het dan aan uw therapeut.
Wat verwachten wij van u?
Wat kunt u van ons verwachten?

Mocht u vragen hebben over ons beleid hierin, dan kunt u contact met ons opnemen.