Sabrina Bijl-Fortes

Eigenaar, ergotherapeut InMotion Ergotherapie

Specialisaties

Handtherapeut, Parkinson, COPD, Neurorevalidatie, Dementie (EDOMAH)

Aanwezig

Dinsdag, donderdag en vrijdag


Over Sabrina
Sinds mei 2021 ben ik naast InMotion Ergotherapie en InMotion Fysiotherapie, ook eigenaar van Fysiotherapiepraktijk Maaswijk. Jaap van der Jagt is deze praktijk 30 jaar geleden gestart en heeft fysiotherapiepraktijk Maaswijk, samen met het team, opgebouwd tot een bekende, cliëntgerichte praktijk. Ikzelf stond aan de wieg van de start van InMotion Ergotherapie en als mede-eigenaar aan InMotion Fysiotherapie en Fitness.

Inmiddels zijn alle drie de praktijken uitgegroeid tot praktijken met meerdere medewerkers. We behandelen verschillende doelgroepen, van kinderen tot ouderen en hebben we verschillende specialisaties. De samenwerking tussen de praktijken; de ergotherapie en fysiotherapie zie ik als grote meerwaarde, maar ook het samenwerken met andere disciplines buiten onze praktijken. Gebruik maken van elkaars deskundigheid en expertise en daarbij het bieden van kwalitatief goede zorg, waarin, U als cliënt, centraal staat, vind ik erg belangrijk. Ook wil ik dat wij u als geheel zien! Niet alleen als een cliënt met een klacht of beperking. U bent meer dan dat! U bent moeder, vader, zus, sporter, mantelzorger en zoveel meer.

Naast mijn gezin/familie/vrienden kan ik binnen mijn werk o.a. genieten wanneer u, als client, uw zelf opgestelde doel behaald; van collega’s, die passie voor hun vak hebben; een prettige werksfeer onder collega’s of een fijn contact met u als cliënt. Ik vind het belangrijk dat door de hulp die wij u bieden, u weer in uw kracht komt te staan binnen uw dagelijks functioneren; op het gebied van activiteiten en herstel van klachten!